У Нововолинську відкрили новий спортивний майданчик. ФОТО

У Нововолинську відкрили новий спортивний майданчик. ФОТО

19-го грудня у Нововолинську офіційно відкрили новий спортивний майданчик СОКу “Шахтар”, що знаходиться біля міського стадіону.

Серед присутніх на відкритті були міський голова Віктор Сапожніков, його перший заступний Андрій Сторонський, перший віце-президент Федерації легкої атлетики України Володимир Рудюк, начальник відділу  у справах молоді та спорту Тетяна Супрунюк, директор СОКу “Шахтар” Володимир Цвид, а також юні футболісти, які вже провели на новому полі перший дружній поєдинок, – пише БУГ.

Із міського бюджету на реставрацію спортмайданчику залучили 1 мільйон 485 тисяч гривень. Також цього року виділено 3 мільйони 724 тисяч гривень на фінансування програми розвитку фізичної культури і спорту міста та 300 тисяч гривень на підтримку ГО «ФК Шахтар – Нововолинськ».

На полі майданчика сучасне покриття – бельгійська трава. Уже встановлене освітлення та будуть встановлювати камери відеоспостереження. Наступного року біля спортмайданчику зроблять благоустрій, викладуть бруківку та поставлять вуличні тренажери.

Планується також викласти асфальтовану дорогу за майданчиком, яка веде від парку до ринку, – розповів директор спорткомплексу Цвид.

Сапожніков зазначив, що цього року завершують ремонт у спортивному залі, що знаходиться біля автостанції. У ньому буде сучасне легкоатлетичне покриття.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Виконком не дозволив «Порт Сіті» працювати цілодобово
Наступна новина Засвічення головної ялинки Луцька. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини