Винник за участь у російському флешмобі потрапив у базу «Миротворця»

Винник за участь у російському флешмобі потрапив у базу «Миротворця»
Олег Винник

Український співак Олег Винник потрапив у базу сайту «Миротворець» через участь у російському проєкті «Всім мир 519», організатори якого підтримали політику Кремля щодо України.

Інформацію про те, що Винник потрапив у «чистилище», з’явилась на сайті бази «Миротворця», повідомляє Канал 24.

Днем раніше Олег Винник з'явився у відеоролику проекту «Всім мир 519», авторами якого став російський гурт «Мир 519». Його учасники є прихильниками політики президента РФ Володимира Путіна. У відео Винник виконав одну зі своїх пісень, а також закликав усіх до об’єднання, миру, додавши в кінці українською та російською мовами «Всем мир».

Він став єдиним представником українського шоу-бізнесу, який знявся в російському проєкті.

Окрім нього, ініціативу підтримали російський журналіст Володимир Познер, продюсер Ігор Крутий, виконавці Валерія, Дмитро Маліков, Володимир Пресняков, Денис Клявер, актори Нона Гришаєва, Максим Аверін та інші. Більшість із учасників флешмобу публічно стають на захист агресивної політики Кремля, зокрема щодо України. А Познер, Валерія і мати Преснякова внесені до списку «Миротворця».

Відео ВСЕММИР, яке записав Олег Винник:

У коментарі для LifeStyle 24 представники Олега Винника пояснили, що це міжнародний проект, і відео було приурочене Міжнародному дню миру, який щороку відзначають 21 вересня.

«Цей день Генеральна Асамблея ООН оголосила днем зміцнення ідеалів миру серед всіх країн і народів як на національному, так і на міжнародному рівні. Олег Винник неодноразово висловлював свою тверду громадянську позицію і виступав на підтримку миру в нашій країні і в усьому світі. Рішення підтримати Міжнародний проєкт, який був запущений в Міжнародний день миру, не йде в розріз із життєвою та патріотичною позицією артиста. За умовами проєкту, учаснику необхідно було самостійно зняти на камеру те, що він хоче сказати на захист миру на планеті і вимовити фразу «Всім мир» мовою своєї країни», – зазначили представники Олега Винника. 

Довідково

Центр «Миротворець» – неурядова організація, що займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку.

Завданням центру є надання інформаційно-консультативної допомоги органам виконавчої влади з метою остаточного встановлення миру та злагоди в Україні. У своїй роботі особливу увагу Центр приділяє проявам терористичної та сепаратистської діяльності на території України.

Джерелами інформації для роботи Центру є насамперед загальнодоступні матеріали, що розміщуються в мережі Інтернет, друкованих виданнях, тощо. Окрім того, Центр користується інформацією, яку надають приватні особи на умовах конфіденційності. 

Основними користувачами інформації, зібраної Центром, є СБУ, Генштаб ЗСУ, МВС України, Державна прикордонна Служба, Державна пенітенціарна Служба, а також інші державні установи та комерційні структури.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ТОП-100 найзаможніших укранців. Хто з Волині потрапив у рейтинг?
Наступна новина Студентські квитки і посвідчення водія будуть електронними
Останні новини
Схожі новини