Винуватцю смертельної аварії у Луцьку повідомили про підозру

Винуватцю смертельної аварії у Луцьку повідомили про підозру

Волинянину, який п'яним скоїв смертельну ДТП у Луцьку, повідомили про підозру.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Волині.

38-річному жителю Луцька повідомлено про підозру у порушенні в стані алкогольного сп'яніння правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

За даними слідства, удень 30 серпня 2023 року нетверезий чоловік за кермом автомобіля «BMW 318I» на вулиці Клима Савура у Луцьку не впорався з керуванням, виїхав на тротуар та наїхав на пішохідку.

У результаті ДТП 56-річна жінка отримала травми, від яких померла на місці події.

Прокурори наполягатимуть на обранні водію, судимому минулоріч за незаконне поводження зі зброєю, запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводить СУ ГУНП в області.

Довідково: санкцією ч. 3 ст. 286-1 КК України за порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У місті на Волині нагородили юних волонтерів
Наступна новина Волиняни попрощалися з молодим Героєм Миколою Бойчуном
Останні новини
Схожі новини