Сніг із доріг та вулиць Луцька вивозять на вулицю Набережну

Сніг із доріг та вулиць Луцька вивозять на вулицю Набережну

Сніг із доріг та вулиць Луцька комунальники вивозять на вулицю Набережну поблизу річки Стир.

Зі слів керівника департаменту ЖКГ Миколи Осіюка, за тиждень із міських вулиць комунальники вивезли 9 тисяч кубічних метрів снігу, – пише Суспільне.Волинь.

Розчищення вулиць від снігу ще триває

Зі слів Миколи Осіюка, всі основні проїжджі частини почистили, лише мають декілька заявок у приватних секторах. "Основне навантаження робимо на розчищення територій приєднаних територіальних громадах. Працює техніка у селах Іванчиці-Озденіж, Одеради-Городок, Забороль, Прилуцьке", – сказав Микола Осіюк.

В останні кілька днів Луцьк прибирають 4 десятки спецмашин. В негоду залучали орендовану техніку.

Комунальники розпочинають роботу в місті о 22 годині, а завершують о шостій ранку, каже Микола Осіюк. Головний комунальник міста додав: у нічну пору комунальники намагаються максимально вивезти сніг із зупинок громадського транспорту та пішохідних переходів.

Про повінь поки не йдеться

Упродовж чотирьох останніх морозних днів вода в річці Стир піднялася на 1 метр 20 сантиметрів, – розповів заступник начальника відділу екології Луцької міськради Олег Галета. З його слів, рівень води зростатиме й надалі, але про повінь поки не йдеться.

 

"В нас я не знаю як повінь, але сторона Рованців, Старе місто попідтоплює зазвичай", - каже еколог. Вода прибуде - це добре, бо риба підніметься знизу", – певнить еколог.

У відділі екології Луцькради кажуть: сніг на Набережну відвозять щороку. "Сніг складають на ґрунт. І ця вода вже має змогу просочитися через ґрунт і профільтруватися. Як на мене, це, навпаки, краще", - розповів Олег Галета.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Справа «луцького терориста»: в СБУ повідомили про закінчення досудового розслідування
Наступна новина Коронавірус: у МОЗ озвучили перелік найчастіших звернень до контактного центру
Останні новини
Схожі новини