Випробовування тіла та духу: на Волині стартували туристичні змагання «Доброволець». ФОТО

Випробовування тіла та духу: на Волині стартували туристичні змагання «Доброволець». ФОТО

У селі Дерно Ківерцівського району розпочались восьмі екстремальні туристичні змагання «Доброволець».

24-25 лютого хлопці та дівчата випробовують своє тіло та дух.

Саме тут 88 спортивних команд стартували неспроста.

Три роки тому боєць 35 сотні самооборони Майдану «Волинська Січ» Олександр Гуч або ж «друг Пегас» (нині голова Дернівської селищної ради) привіз перемогу у своє селище.

«Сьогодні зібралися екстримали  з різних куточків нашої держави. «Доброволець» – це не лише туристичні змагання, а й патріотичні», - виступив організатор заходу та депутат Луцької міської ради Павло Данильчук.

А селищний голова Олександр Гуч побажав усім удачі, позитивних емоцій та щоб ці змагання «зачепилися» саме тут.

«Це не просто змагання тіла, це пам’ять про історію краю. Приємно, що цей захід гартує все більше нових людей», - каже керівник Національного Альянсу Богдан Бальбуза.

Дівчата із луцької команди «ДавайДавай» розповіли, що в таких змаганнях участь беруть вперше, але зимою бігати не так страшно, бо вони вже давно займаються спортивним орієнтуванням.

«Тут екстремально, але цікаво, випробовуєш себе. У мене вся сім’я займається спортом: брат біжить на 80 кілометрів, мама з татом – 40, тому і я вирішила долучитися», - сміється Христина.

Організатори перегону – громадські організації «Національний Альянс» та «Вільні люди Волині». Підтримала змагання і Будівельна компанія «Інвестор». 

Фото – Роман ДОМБРОВСЬКИЙ  (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Найпоширеніші помилки чоловічого стилю, які лякають жінок
Наступна новина Біатлоністка Семеренко оголосила про закінчення кар'єри
Останні новини
Схожі новини