Найпоширеніші помилки чоловічого стилю, які лякають жінок

Найпоширеніші помилки чоловічого стилю, які лякають жінок

Залишайся завжди в тренді зі стильною рубрикою від Радіо МАКСИМУМ! Ми підготували практичні поради для чоловіків, які цікавляться модою та стилем, хотіли б виглядати краще або просто дізнаватися щось нове зі світу одягу, аксесуарів і трендів.

Слідкувати за останніми тенденціями в моді – це скоріше жіноча привілегія, яку вони виконують із задоволенням. Розбиратися з новими штучками, різними аксессуарами чоловікам набагато складніше. Але робити це потрібно, це вимагає сучасне суспільство і сучасна жінка.

Практика показує, що середньостатистичний чоловік набагато частіше, ніж жінка допускає "найбільші помилки стилю". Чим викликає насмішки з боку оточуючих.

Бажаючи виглядати сучасно і стильно, чоловіки навіть не підозрюють, що порушують найчастіше всі існуючі правила стилістів. Перерахуємо найпоширеніші чоловічі помилки.

Велика кількість шарів одягу

Помітити це можна на чоловіках будь-якого віку. Складається враження, що виходячи на вулицю, вони бажають продемонструвати всі свої речі, що є в гардеробі: майки, футболки, сорочки, светри, піджаки і так далі. Безумовно, виглядає це жахливо негарно, адже з-під сорочки визирає футболка, а з-під светра – сорочка, а піджак ледве прикриває светр і так далі. Така багатошаровість геть позбавляє чоловіка сексуальності і привабливості в цілому.

Неохайне старе взуття

Багато представників сильної статі в принципі впевнені, що на взуття люди завжди звертають увагу в останню чергу. Однак, все навпаки. Саме взуття може зіпсувати загальне враження від всього образу.

Частіше заглядайте в свої шафи і перебирайте їхній вміст. Якщо річ вже відслужила вам, має потертий вигляд, не шкодуйте її і викидайте. Це ж стосується і взуття. Навіть якщо це ваші улюблені туфлі, які дарують вам неймовірний комфорт.

Забагато одеколону

Коли в громадський транспорт або в приміщення заходить чоловік, від якого за кілька метрів пахне його одеколоном, це викликає спершу подив, а потім і справжню ненависть, оскільки багато на сьогоднішній день страждають алергією. Однак чоловікам це зрозуміти складно, вони впевнені, що, чим рясніше, тим «смачніше» і довше вони пахнуть.

Різноманітність кольорової палітри

Підбираючи образ, чоловік повинен пам'ятати, що він не повинен виглядати, як веселка. Достатньо всього трьох відтінків, які при цьому повинні один з одним гармоніювати.

Комбінування непоєднуваних речей

Ви коли-небудь бачили чоловіка в шортах, які доповнювала шкіряна куртка, сандалі і шкарпетки мало не до коліна? Скоріше за все так. Іноді чоловіки одягають одночасно одяг абсолютно різних стилів, навіть не замислюючись, як це буде виглядати з боку.

Окрім правильного поєднання одягу чоловіки повинні і доглядати за собою, однак в міру. Доглянутий вид – результат щоденної праці і відсутності грубих помилок. Адже нікому не важливо, наскільки гладко ви виголені і як вклали волосся, якщо на пальцях у вас ростуть замість нігтів жахливі потворні кігті. Втім, коли грумінгу занадто багато, це часом так само погано, як коли його недостатньо.

Ось що про це думають стилісти голлівудських зірок:

"На мій погляд, найбільша помилка полягає в тому, що чоловіки не користуються зволожуючими кремами. А тим часом ваша шкіра потребує зволоження і захисту від сонця!" – каже Барбара Гійом, стиліст Джейка Джілленхола і Едгара Раміреса.

"Мені б хотілося, щоб чоловіки зрозуміли плюси манікюру та педикюру", – каже Лосі, грумер Орландо Блума і Кріса Хемсворта.

"Багато чоловіків намагаються зафарбувати сивину. Уявіть, що Джордж Клуні пофарбує волосся – це ж трагедія! Ми любимо його таким, з сивиною. Вона виглядає благородніше, ніж фарбоване волосся", – впевнена Христина Неллі, стиліст Джастіна Тімберлейка і Райана Гослінга.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Український олімпійський чемпіон Абраменко потрапив на обкладинку New York Times
Наступна новина Випробовування тіла та духу: на Волині стартували туристичні змагання «Доброволець». ФОТО
Останні новини
Схожі новини