Випускник із Ковеля склав мультипредметний тест на 600 балів

Випускник із Ковеля склав мультипредметний тест на 600 балів

Випускник ковельського ліцею №3 Назарій Горчинський склав мультипредметний тест на 600 балів.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

Хлопець каже, що сам не очікував на максимальний результат. Сподівався, що мають бути високі бали, адже багато працював, сумлінно готувався до іспиту. До слова, Назарій робив це самостійно, без допомоги репетиторів.

Школу він закінчив із золотою медаллю. Мріє навчатись у Києві в політехнічному інституті імені Ігоря Сікорського за спеціальністю інженерія програмного забезпечення. Зараз очікує на рейтинги вступної кампанії.

14 ковельських випускників отримали по 200 балів із двох предметів: Зінчук Андрій (ліцей №1); Танцуренко Валерія, Старушик Софія, Куц Іван (ліцей № 3); Григола Софія, Пархомук Яна, Донець Владислав та Томчук Дмитро (ліцей імені Олени Пчілки); Білашук Артем та Валерко Яна (ліцей № 10); Іванова Аліна та Хотинець Дар’я (ліцей № 11); Дуда Яна та Романюк Богдана (ЗЗСО № 12).

43 учасники склали тест на 200 балів з однієї дисципліни.

Читайте також: Випускник із Луцька склав мультипредметний тест на 600 балів. ВІДЕО

Ковельська громада має також рекордсменів і серед педагогів. Іваненко Марія Григорівна, вчитель української мови ліцею № 3, допомогла шістьом своїм учням скласти НМТ на 200 балів.

Стільки ж вихованців Круцкевич Тамари Петрівни, вчителя математики ліцею № 11, мають по 200 балів.

Педагоги ліцею імені Олени Пчілки Барановська Людмила Леонідівна (українська мова) та Ільюх Світлана Миколаївна (математика) підготували по п'ять двохсотбальників.

Читайте також: Скільки волинських випускників склали НМТ на максимальний бал


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку не розминулись автівки
Наступна новина У Луцьку зловили п'яного водія
Останні новини
Схожі новини