Вирок працівникам луцького хлібокомбінату, за розкрадання 26 тис. тонн зерна, залишили без змін

Вирок працівникам луцького хлібокомбінату, за розкрадання 26 тис. тонн зерна, залишили без змін

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду відхилила апеляцію колишніх службовців "Луцького КХП 2". Їх доведеться відсидіти 10 та 7,5 років за розтрату майна

Про це повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

16 березня 2023 року ВАКС визнав колишнього директора ДП "Луцьке КХП №2" С. Москвича та ексначальника елеватора Л. Тимофіюка винними в розтраті майна ПАТ "Аграрний Фонд", а саме 26 тис. тонн зерна на загальну суму 56 млн гривень.

Екскерівники хлібокомбінату спробували оскаржити вирок, однак апеляційну скаргу не задовольнили. 

Колишньому директору призначили покарання позбавленням волі на 10 років, із позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, строком на 3 роки, та з конфіскацією майна (йдеться про понад 50 об’єктів нерухомості, корпоративні права 6 юридичних осіб та автомобіль BMW X5).

Його спільник повинен відсидіти за гратами 7 років і 6 місяців. Йому також заборонили впродовж трьох років обіймати певні посади, а майно Тимофіюка конфіскують.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські бійці «підсмажили» російський танк
Наступна новина Майстриня з Луцька шиє стилізовані ляльки для захисників
Останні новини
Схожі новини