Вирок цілком законний, - луцький адвокат про школяра з Волині, якого засудили за продаж канабісу

Вирок цілком законний, - луцький адвокат про школяра з Волині, якого засудили за продаж канабісу
Фото ілюстративне

У Ратному на Волині одинадцятикласника засудили до шести років колонії за торгівлю наркотиками. Вирок виніс Ратнівський районний суд 23 грудня 2020 року. Луцький адвокат Артур Мартіросян стверджує, що, на його думку, провокації у цьому немає ніякої, а сам вирок цілком законний. 

Про це адвокат написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Знайшов вирок щодо 16-ти річного школяра, якого засудили до 6-ти років позбавлення волі за торгівлю наркотиками. У вироку інкремінується два епізоди продажу і купівлі наркотиків. На мою думку вирок цілком законний. Обгрунтованої позиці провокації не бачу, мало казати що була провокація - її треба довести і обгрунтувати», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, хлопця звинуватили в тому, що він двічі продав канабіс: у першому випадку йшлося про три грами за 440 гривень, у другому — перед самим затриманням — про 8 грамів за 700 гривень. Максим визнав тільки перший випадок, який стався у квітні. Продаж у день, коли його затримали, категорично заперечував. 

Публікуємо скріншоти вироку зі сторінки Артура Мартіросяна:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку завершують встановлювати першу «розумну» зупинку
Наступна новина У Луцьку в парку біля пам'ятника Лесі Українці буде фонтан
Останні новини
Схожі новини