Вирує негода: місцеві дороги на Волині розчищає понад 30 одиниць техніки

Вирує негода: місцеві дороги на Волині розчищає понад 30 одиниць техніки

Через хуртовину та снігопад в області на автошляхах ускладнений проїзд. Товщина снігу на 09.00 год. ранку становить від 5 до 12 см, тож дорожні служби працюють в посиленому режимі.

Зокрема, за інформацією ДП «Служба місцевих автодоріг у Волинській області», на дорогах місцевого значення працює понад 30 одиниць техніки, що працюють на розчищенням доріг, – повідомляє Волинська ОДА.

Для цього, служба місцевих автодоріг у Волинській області уклала договори із наступними підприємствами: «Західавтодор», «Шлях», «Аміла», «Данко», «Ковельське ШБУ № 63» та Волинський облавтодор».

Також для забезпечення безперебійного та безпечного проїзду автотранспорту шляхами Волині залучається додаткова техніка територіальних громад.

Так, вже використано 105 тонн піщано-соляної суміші, 790 літрів дизельного палива та 110 літрів бензину.

Нагадаємо, на Волині внаслідок негоди знеструмлено 67 сіл. У Луцьку двох посадовців позбавили премії через нерозчищені дороги.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 100 тисяч за ЗНО на «відмінно». Школярі можуть отримати премії за високі результати
Наступна новина Бойовики сім разів порушували «тишу» на Донбасі. Один військовий поранений
Останні новини
Схожі новини