Бойовики сім разів порушували «тишу» на Донбасі. Один військовий поранений

Бойовики сім разів порушували «тишу» на Донбасі. Один військовий поранений
Фото ілюстративне

Бойовики за минулу добу, 25 січня, сім разів відкривали вогонь у зоні бойових дій на Донбасі. Один український військовий дістав поранення.

Про це повідомили в штабі Операції об'єднаних сил, пише Громадське.

Біля Хутора Вільного бойовики використовували автоматичні станкові гранатомети, ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Внаслідок цього один український військовий дістав поранення. Його доставили до лікарні, де йому надається медична допомога.

Також обстріли з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї зафіксували біля Тарамчука, зі стрілецької зброї та підствольного гранатомета — біля Водяного, зі стрілецької зброї — біля Павлополя.

Українські військові відкривали вогонь у відповідь. З початку 26 січня порушень у зоні бойових дій не зафіксували.

Від початку «перемир'я» наприкінці липня й до вечора 24 січня включно Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ нарахувала 6 771 порушення режиму тиші, зокрема 2 750 вибухів, 913 невизначених боєприпасів, що пролетіли, 94 спалахів дульного полум'я, 55 освітлювальних ракет і щонайменше 2 959 черг і пострілів.

В ОБСЄ порушенням вважають кожний постріл або вибух, а в штабі ООС обстріли однієї позиції вважають одним фактом порушення.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вирує негода: місцеві дороги на Волині розчищає понад 30 одиниць техніки
Наступна новина В Україні піднімуть ціни на хіміотерапію та радіологічне лікування
Останні новини
Схожі новини