Вишуканість та насолода: як смакували «Novellina» на «Ночі у Луцькому замку». ФОТО

Вишуканість та насолода: як смакували «Novellina» на «Ночі у Луцькому замку». ФОТО

На одну ніч замок Любарта став осередком дивного поєднання сучасного та минулого. Тут водночас гуляли лицарі у металевих обладунках, панночки у середньовічному вбранні, луцькі депутати та представники почесних делегацій з-за кордону, вбрані у строгі костюми та вишукані сукні.

Слухали класичну музику, дивились балет та смакували напої від «Novellina». Таким було арт-шоу «Ніч у Луцькому замку», яке відбулося 8 вересня.

Для гостей підготували ігристе вино «Fragolino» та коктейль «Spritz & Roll». Крім того, бармени готували чотири види коктейлів на основі вина. Були варіанти з різними смаками – солодші і більш кислі – щоб кожен міг обрати напій до вподоби.  

Поруч з барною стійкою стояв столик, де могли відпочити закохані пари чи цілі компанії. Тут постійно було людно.

«Люблю будь-яке «Fragolino» – біле, червоне. Постійно берем біле класичне. «Spritz & Roll» перший раз п’ємо. Неймовірний смак!» – поділився киянин Микола.

«Це вино додає настрою, підкреслює атмосферу в замку», – сказала мешканка столиці Оксана.

«Spritz & Roll» вважається літнім коктейлем, тому, коли вживаєш його восени, це продовжує літній драйвовий настрій. Взагалі вино «Novellina», виробником якого є Італія, – це те, що об’єднує українців та італійців, тому вибір цього напою – ознака вишуканості та гарного смаку.

Вино в усі часи було складовою князівських бенкетів. Його подавали під час прийомів іноземних гостей.

Під час «Ночі у Луцькому замку» пригадували з’їзд європейських монархів 1429 року та намагались відтворити його атмосферу. Однією з країн-учасниць була Папська держава, розташована у Середній Італії. Отож напої від італійської торгової марки «Novellina» стали гармонійним доповненням арт-шоу.

Текст: Наталя ХВЕСИК (Перший)
Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Князь Вітовт і «ONUKA»: якою була «Ніч у Луцькому замку». ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку читали польською Стефана Жеромського
Наступна новина Волинян просять допомогти зібрати гроші на операцію учаснику АТО
Останні новини
Схожі новини