Vivienne Mort презентували альбом «Досвід»

Vivienne Mort презентували альбом «Досвід»

Сьогодні, 19 лютого, гурт Vivienne Mort презентував лонгплей Досвід. Платівка наразі доступна також на Google Play. Запис альбому традиційно проходив на студії REVET SOUND, – повідомляє Liroom

Наразі відомо, що тур на підтримку нової платівки розпочнеться 14 квітня київським концертом у МЦКМ «Жовтневий палац». Після цього гурт відвідає Харків (19 квітня), Запоріжжя (20 квітня), Дніпро (21 квітня), Одесу (25 квітня), Луцьк (27 квітня), Рівне (28 квітня), Львів (29 квітня), Вінницю (11 травня) та Хмельницький (12 травня).

Послухати альбом 

Як повідомляє Кarabas, у складі нового альбому – 11 пісень. Одна з них, «Іній», виходила у 2017 році, решта — новий матеріал.

Нагадаємо, що платівка Досвід стала шостою для Vivienne Mort. Перед цим у неї вийшов лонгплей Театр Pipinó (2013) та чотири міні-альбоми, останній з яких Rósa став найкращим у 2016 році. Про ще один EP ми згадували в рамках флешмобу #100украинскихальбомов на каналі нашого головреда «Музыкальный гик».

У 2017 році Vivienne Mort не багато тішили прихильників новим матеріалом. У них вийшло всього два сингли – Іній для Нацвідбору Євробачення та спільну з Morphom Зустріч.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі затримали двох чоловіків з наркотиками. ФОТО
Наступна новина Луцьком знову поширюється неприємний запах
Останні новини
Схожі новини