Волинський репер створив кліп на пісню про Чорнобиль. Відео

Волинський репер створив кліп на пісню про Чорнобиль. Відео

З нагоди 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи, яку відзначають 26 квітня, волинський репер Віктор Творовський презентував кліп на композицію «Тим, хто врятував світ (Чорнобиль 35)».

Він розповів, що тема Чорнобильської катастрофи завжди була дуже важливою для його родини, пише Інсайдер Медіа.

«Про це говорили батьки, дядько, я часто переглядав хроніку і достеменно вивчив цю тему. Три роки тому, коли я написав текст цієї пісні, мені було що сказати, і я це зробив. Тоді композиція не була оприлюднена в силу певних обставин», – розповів репер.

Нині він повернувся до цієї теми, бо, каже, вона буде актуальною ще дуже довго.

«Батьки, які тоді ще не були знайомі, певною мірою та опосередковано залучалися до ліквідації наслідків. Тато на той час проходив строкову службу в ракетних військах, у них відразу оголосили підвищену бойову готовність.

Як першокласний водій-механік, батько доставляв пісок на перевальний пункт, бо служив в Естонії. Мама, яка тоді навчалась в училищі, була в бригаді кухарів. Вони забезпечували харчування для ліквідаторів», – пригадав Віктор Творовський.

Він сказав, що у планах – відвідати Прип’ять. 

«Ми говоримо про перших космонавтів, видатних воєначальників, політичних діячів, а ліквідаторів Чорнобильської аварії, яким в прямому сенсі, завдячуємо нинішнім життям, згадуємо тільки раз на рік. Це була повноцінна і страшна війна з ворогом, якого не видно. І часу на розроблення стратегій залишалося вкрай мало. Всі ці люди зробили неймовірне», – зазначив автор пісні.

Читати також: Зброя, бабуся і реп. Волинський журналіст зняв кліп на власну композицію 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Нема чим доїхати до міського цвинтаря». У Луцьку просять знову пустити тролейбус №7
Наступна новина У Луцьку безкоштовно харчуватимуть медиків, які лікують хворих на коронавірус
Останні новини
Схожі новини