Військово-музичний центр Сухопутних військ влаштував вуличний концерт у Луцьку

Військово-музичний центр Сухопутних військ влаштував вуличний концерт у Луцьку
Фото: Суспільне

На вулиці Лесі Українки у Луцьку 14 серпня музиканти Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України влаштували вуличний концерт.

На Волинь колектив прибув для виступів у місцях дислокації військовослужбовців та військових частинах, – розповів Суспільному заступник начальника центру Роман Павлів.

"Крім військових ми також виступаємо в різних містах для людей. Це підіймає бойовий дух та популяризує нашу армію", – каже заступник начальника центру.

Послухати пісні у виконанні Військово-музичного центру Сухопутних військ ЗСУ прийшли декілька десятків лучан та гостей міста.

Зі слів Романа Павліва, музиканти вже встигли побувати з концертами у Чернігові, Харкові, Запоріжжі, Дніпрі та Києві. На Волині колектив також планує виступ у Ковелі.

Довідково: Військово-музичний центр Сухопутних військ Збройних Сил України – це військовий професійний колектив, який пропагує українське національне мистецтво. Колектив був створений Міністерством оборони України в серпні 2003 року.

Читайте також: Патріотичний забіг у пам'ять про загиблих воїнів у Луцьку пройде онлайн


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Патріотичний забіг у пам'ять про загиблих воїнів у Луцьку пройде онлайн
Наступна новина Волинянка завоювала «бронзу» на Чемпіонаті Європи
Останні новини
Схожі новини