Патріотичний забіг у пам'ять про загиблих воїнів у Луцьку пройде онлайн

Патріотичний забіг у пам'ять про загиблих воїнів у Луцьку пройде онлайн

Цьогорічний патріотичний легкоатлетичний забіг "Шаную воїнів, біжу за Героїв України" в Луцьку в цілях безпеки відбудеться в онлайн форматі.

Про це повідомили в обласному управлінні у справах молоді та спорту.

Учасники, які зареєструються до участі в забігу, зможуть пробігти обрану дистанцію з 24 серпня до 25 вересня. Зареєструватися на забіг можна до 19 вересня онлайн.

Кожен учасник бігтиме на вибір два, п'ять або 10 кілометрів за одного з загиблих героїв України. Маршрут забігу, його складність та безпечність у своєму місті обирає кожен учасник самостійно, а також самостійно несе відповідальність за своє здоров’я, – зазначили в управлінні.

Довідково: "Шаную воїнів, біжу за Героїв України" – традиція щорічного вшанування пам’яті полеглих воїнів. Забіг у 2018 році започаткував батько загиблого Героя російсько-української війни, "кіборга" Олексія Дурмасенка. Захід присвячений Дню пам'яті захисників України, що загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, який відзначають щороку 29 серпня.

Читайте також: У Луцьку кличуть на благодійний велопробіг: триває реєстрація


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На всіх фронтах захищати країну: як працює один з найбільших волонтерських центрів у Луцьку
Наступна новина Військово-музичний центр Сухопутних військ влаштував вуличний концерт у Луцьку
Останні новини
Схожі новини