Влад Яма дасть майстер-клас у Луцьку

Влад Яма дасть майстер-клас у Луцьку

На «Осінній бал 2018», який відбудеться 28 вересня в торгово-розважальному центрі «ПортCity» для дітей з інвалідністю, приїдуть фіналіст шоу «Голос країни 5» Антон Копитін, учасниця «Голосу країни 8» із Волині Марія Хурсенко, а також танцюрист і хореограф Владислав Яма, котрий дасть майстер-клас із виконання одного з традиційних танців балу.

«Осінній бал – 2018» відбудеться за участю дітей та молодих людей із інвалідністю, пише на сторінці голови Волинської ОДА Олександра Савченка у Фейсбуці. 

Читайте також: Я мрію зробити внесок в українську кухню, – лучанин із шоу «Король десертів»

Захід, упродовж котрого танцювальні номери виконуватимуть, як діти з особливими потребами, так і їхні батьки, розпочнеться о 16:00 у приміщенні торгово-розважального центру «ПортCity» та триватиме близько двох годин.

Участь у балі візьмуть діти, котрі відвідують Луцький навчально- реабілітаційний центр, а також є членами громадських організацій «Батьки дітей із синдромом Дауна», «Сильні діти», «Ресурсний центр «Кольорова капустинка», «Спілка батьків інвалідів із розладами аутичного спектру «Янголята», батьків дітей із психо-фізичними вадами розвитку «Повір у себе», Центр реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя», Державна реабілітаційна установа «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок».

У програмі балу будуть: полонез, мазурка та вальс.

«Спочатку я трохи боялася братися за ці постановки, хоча досвід роботи з дітьми – великий. Але перші три репетиції показали, що в цих дітей величезна жага навчитися чогось нового. І стільки позитиву вони відкрили, що від цих занять отримуєш одне задоволення. З цією групою ми готуємо два танці – полонез та вальс», - розповідає хореограф, яка займається з однією з груп дітей, Аліна Панасевич.

Читайте також: Волинянка – в 15-ці шоу «Модель XL». ВІДЕО

На балу танцюватимуть не лише діти, а й їхні батьки. Вони теж з нетерпінням чекають «Осіннього балу 2018»:

«Ідея дуже гарна, ми нею загорілися, наші діти дуже задоволені, що такий бал відбудеться. Ми дуже старанно готуємося вже з початку літа. Ми задоволені, що в нас дуже хороший хореограф, яка знайшла спільну мову з дітьми, вони її дуже люблять і все виконують, що від них вимагається. Дуже добре, що такий бал відбудеться. Адже ми зможемо показати, що ми є, що ми такі як всі і теж багато чого вміємо», – каже одна з матерів. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Серед перших - ріелтор з Ковеля Інна Тимофєєва: «Мої продажі розпочинаються зі слова «ні»
Наступна новина Скандал навколо школи у волинському селі: батьки заблокували приміщення. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини