Скандал навколо школи у волинському селі: батьки заблокували приміщення. ВІДЕО

Скандал навколо школи у волинському селі: батьки заблокували приміщення. ВІДЕО
скріншот із відео

У селі Стобихівка Камінь-Каширського району місцеві батьки перекрили вхід до школи.

Вони не пускають у приміщення ані дітей, ані вчителів, ані місцевих посадовців, – йдеться в сюжеті 12 каналу.

Кажуть, що заклад – в аварійному стані, тож блокуватимуть його доти, доки влада не почне будувати нову школу, на яку батьки збирали власні кошти.

«Батьків обманюють ще з 2012 року. Обіцяють кожен рік школу почати будувати і не починають. Місця немає. Батьки грошей зібрали більше ніж півмільйона. Гроші забрали, батьків обманули. Ну то скільки ж люди будуть терпіти. Люди гроші збирали, позичали, клали на рахунок, бо казали, що треба спів фінансування. Досі вони лежать «смертним грузом», – говорить батько п’яти школярів Сергій Сухацький.

Через протест батьків стобихівські діти до 18 вересня так і не пішли до школи. Керівництво району завітало до села, аби особисто розібратися в ситуації.

Голова РДА каже, що батьки страйкують не вперше. Минулого року вони вже не пускали дітей до школи, однак тоді ситуацію вдалося владнати. Цього року ситуація повторюється, крім того, батьки не пускають і вчителів на роботу.

Протест стобихівських батьків триває ще з 2012 року. 6 років тому селянам пообіцяли звести нову школу, тоді навіть виготовили проектно-кошторисну документацію. Керівництво району каже: тримають все на особистому контролі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Влад Яма дасть майстер-клас у Луцьку
Наступна новина Скільки коштують свіжі гриби на луцькому ринку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини