«ВМБ нерухомість» продає сучасний житловий будинок у селі під Луцьком. ВІДЕО

«ВМБ нерухомість» продає сучасний житловий будинок у селі під Луцьком. ВІДЕО

«ВМБ нерухомість» продає житловий будинок в селі Гірка Полонка, що за 2 кілометри від Луцька.  Площа земельної ділянки 11 сот. Сучасний двоповерховий будинок повністю готовий до проживання.
Площа 284 кв.м. без гаражу та допоміжних приміщень. І це все усього за 270 тисяч доларів

Агентство нерухомості повідомляє, що будувався для власника, цегляний, утеплений, дах металочерепиця + пароізоляція. Також біля будинку повністю впорядкованатериторія.

На території розташований також і гостьовий будинок з камінним залом та кухнею, альтанка з мангалом, гараж на 3 машини, складські приміщення, майстерня, великий підвал та господарські приміщення.

 
Сучасний будинок в передмісті Луцька, с. Гірка Полонка

Продамо житловий будинок в с. Гірка Полонка, 2 км від Луцька. Площа земельної ділянки 11 сот. Сучасний двоповерховий будинок повністю готовий до проживання. Площа 284 кв.м. без гаражу та допоміжних приміщень. Будувався для себе, цегляний, утеплений, дах металочерепиця+ пароізоляція. Повністю впорядкована територія біля будинку. На території гостьовий будинок з камінним залом та кухнею, альтанка з мангалом, гараж на 3 машини, складські приміщення, майстерня, великий підвал та господарські приміщення. Гарне планування - 5 кімнат , 1 кабінет, зал, столова, 2 санвузли, спорт зал, гардеробна. Вишуканий ремонт класичного стилю, будинок та меблі в гарному стані, дубовий паркет та міжкімнатні двері, меблі добротні, італійського виробника. Встановлена очистна система та економний котел. Каналізація центральна та вигрібна яма, скважина на воду + центральна вода, світло 380 Вт, стабілізатор напруги, лічильники на газ та світло. Проведена сигналізація, телебачення, інтернет. Місце тихе, комфортне та затишне. Зручний доїзд. Будинок надійний та безпечний для постійного проживання! Ціна 270 000у.о. Можливий продаж без меблів. Пропозиція від власника, без комісійних для покупця. ТЕЛЕФОНУЙТЕ у відділ продажу ☎️ 095 244 27 28 , 098 777 48 51

Posted by ВМБ нерухомість on Wednesday, 31 January 2018

Гарне планування - 5 кімнат, 1 кабінет, зал, столова, 2 санвузли, спортзал, гардеробна. Вишуканий ремонт класичного стилю, будинок та меблі в гарному стані, дубовий паркет та міжкімнатні двері, меблі добротні, італійського виробника.

Встановлена очистна система та економний котел. Каналізація центральна та вигрібна яма, скважина на воду + центральна вода, світло 380 Вт, стабілізатор напруги, лічильники на газ та світло. Проведена сигналізація, телебачення, інтернет. 

Місце тихе, комфортне та затишне. Зручний доїзд. Будинок надійний та безпечний для постійного проживання!

Ціна 270 000у.о. Можливий продаж без меблів.
Пропозиція від власника, без комісійних для покупця.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ у відділ продажу 
☎️ 095 244 27 28 , 098 777 48 51


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина modnaKasta відтепер буде й українською
Наступна новина Поблизу луцького «Епіцентру» з'явився дивний білборд. ФОТО
Останні новини
Схожі новини