Внаслідок ракетної атаки росії на Київ загинула молода волинянка

Внаслідок ракетної атаки росії на Київ загинула молода волинянка

У ніч із 29 на 30 травня 2023 року рф атакувала Київ ракетами та дронами. Уламки впали на багатоповерховий житловий будинок у Голосіївському районі столиці. Від цього обстрілу загинула 33-річна Катерина Кардаш з Волині. 

Про це повідомляє НСН Україна

Вищу освіту Катерина здобувала у Волинському національному університеті імені Лесі Українки та Національному транспортному університеті в Києві. Працювала у столичній фірмі, де відповідала за розвиток бізнесу. З 2017 року була НR-фахівчинею в ІТ-компанії. Любила танці, музику та фільми. Колеги і друзі пригадують її розумною, цікавою особистістю.

«Довго працювали разом… Набирали і вчили людей в Україні, в Казахстані. Трохи товаришували, трохи сперечалися. Багато всього пережили разом»,– розповіла Тетяна Любченко, колега Каті. 

«Вона була неймовірною особистістю – амбітною, позитивною та цілеспрямованою. Катя завжди надихала мене своїм ентузіазмом і відданістю. Вона була чудовою подругою і колегою. Хай пам’ять про Катю завжди буде з нами»,– написав про загиблу Дмитро Борук.

У Катерини Кардаш залишилися батьки, наречений, сестра та інші рідні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Сили додає помста за друзів, краса рідної землі і рідні, за яких б'ємось», – боєць з Волині
Наступна новина У Луцьку водій на «БМВ» злетів з дороги і врізався у знак. ФОТО
Останні новини
Схожі новини