Вночі у Луцьку горів Сервісний центр МВС. ФОТО

Вночі у Луцьку горів Сервісний центр МВС. ФОТО
Пожежа в офісі Сервісного центру МВС (фото - ІА «Волинські новини»

У Луцьку вночі спалахнув офіс Сервісного центру МВС, що на вулиці Гордіюк, 14б. Постраждали кілька кабінетів і дах.

Пожежа трапилась уночі у вівторок, 11 грудня.

Як розповів начальник регіонального Сервісного центру МВС у Волинській області Олександр Малашко, повідомлення про пожежу він отримав о 00:57. Рятувальники спрацювали швидко, але постраждало ліве крило будівлі: два кабінети, техніка і частково меблі у них.

«На роботу Сервісної служби це не вплине. Документи, майно, основну техніку – сервери вдалось зберегти», - зазначив посадовець.

«На виклик приїхало чотири основні пожежні автомобілі і два спеціальних. Було сильне задимлення, площа пожежі складала близько 200 метрів квадратних. На момент прибуття пожежних також загорівся дах. Причина пожежі встановлюється. Її вдалось ліквідувати о другій годині ночі, але пожежники чергували на місці події до четвертої години ранку, аби переконатись, що більше займань немає», - повідомив речник обласного управління ДСНС Володимир Нестеров.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи можна класти асфальт у дощ: відповідь головного комунальника Луцька
Наступна новина Хай тролейбусами їздять, – головний транспортник Луцька про обурених студентів
Останні новини
Схожі новини