Конфлікт через російський серіал. Водій попросив вибачення у пасажирки

Конфлікт через російський серіал. Водій попросив вибачення у пасажирки
Ярина Чорногуз та Анастасія Конфедерат

Водіїв автобуса, які відмовились на прохання госпітальєрки Ярини Чорногуз та волонтерки Анастасії Конфедерат вимкнути російський серіал, відсторонені від виконання обов’язків. Готують наказ на їх звільнення. 

Про це повідомила директорка фірми-перевізника Winew Оксана Гриб, інформує 24 канал.

Сама ж Ярина Чорногуз розповіла, що після скандалу їй дзвонив водій, який відмовив вимикати російський серіал, та попросив вибачення. 

«Зранку цього дня мені телефонувала директорка фірми, просила вибачення і казала, що водіїв буде звільнено. На запитання, що вона може зробити, я відповіла, що мені компенсація і гроші взагалі не потрібні. Я попросила, щоб водій передзвонив мені. Мені цікаво було, чи сам водій зрозумів, що насправді відбулось. Він за кілька годин перетелефонував і попросив у мене пробачення», – зазначила госпітальєрка.

«Мені було приємно, що, насамперед, це україномовна людина, але дивно, що так вийшло. Він пояснив, що був втомлений, другу добу в рейсі. Але також сказав, що цінує людей, які там (на фронті, – ред.), він розуміє, що Росія є агресором і окупантом. Також сказав, що такого більше не повториться. І я йому за це дуже вдячна», – розполіла Чорногуз.

Також додала, що їй прикро, коли ветеранів, військових та тих, хто повертається з війни, хочуть зробити агресивними.

«Але це не так. Телефон з рук почав вибивати саме водій і накидатись до нас почали пасажири. Хоча ми йшли до них з діалогом», – пояснила вона.

Нагадаємо, у рейсовому автобусі, що їхав з Луцька до Києва, виник скандал через фільм російською мовою. Госпітальєрка, яка поверталася з похорону свого хлопця-військового, та волонтерка просили вимкнути фільм зі словами, що в Україні йде шостий рік війни і напала на нас Росія.

Водій на слова дівчат не реагував. Тож вони почали знімати все на телефон, але він вибив його з рук. Пасажири виступили на боці шофера. Мовляв, їм байдуже, чий серіал показують. 

В результаті дівчата вийшли з автобуса просто посеред траси. І написали про інцидент у соцмережах. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Призначили заступника голови Волинської облдержадміністрації. Що про нього відомо
Наступна новина Чоловіка, якому в райлікарні на Волині пересадили серце, виписали додому
Останні новини
Схожі новини