Водій, який збив 19-річну дівчину на Ковельщині, сам здався поліції

Водій, який збив 19-річну дівчину на Ковельщині, сам здався поліції
Фото ілюстративне

23-річний Анатолій Олексюк, який збив 19-річну дівчину у селі Замшани Ковельського району, сам здався поліції.

Про це повідомила пресслужба правоохоронців.

«Завдяки своєчасному вжиттю заходів працівниками поліції, інтенсивним пошукам зловмисника, орієнтуванню всіх нарядів та розголосу у ЗМІ винуватець прийшов у правоохоронний орган, адже знав, що в лічені години міг би бути затриманий поліцейськими», – йдеться у повідомленні.

Нині з ним працюють поліцейські, допитують та встановлюють всі детальні обставини ДТП, що спричинила до летальної трагедії. За результатами проведення необхідних слідчих дій зловмисникові повідомили про підозру за ч. 3 ст. 286-1 ККУ.

Нагадаємо, автопригода трапилась уночі, 30 січня, у Ковельському районі. Водій Ауді100 скоїв наїзд на пішохідку, яка загинула, та покинув місце події.

Відтоді його розшукувала поліція. 31 січня його автомобіль знайшли спаленим між Замшанами і Вужиськом. Ймовірно це він його і спалив.Також нині вирішується питання про обрання запобіжного заходу водієві.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Омікрон» почав сильніше вражати дітей: щодня на Волині понад 100 хворих
Наступна новина В Україні за минулу добу виявили більше 35 тисяч хворих на COVID-19
Останні новини
Схожі новини