«Омікрон» почав сильніше вражати дітей: щодня на Волині понад 100 хворих

«Омікрон» почав сильніше вражати дітей: щодня на Волині понад 100 хворих
Фото ілюстративне

За останній тиждень кількість дітей, які захворіли на коронавірус, зросла більш ніж удвічі, порівняно з попереднім періодом.

Про це під час брифінгу у Волинській ОДА щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції повідомила завідувачка відділу дослідження біологічних факторів обласного центру контролю та профілактики хвороб Валентина Хомутінкіна, – повідомляє ІА «Волинські новини».

З її слів, минулого тижня на коронавірус захворіли 792 дитини, проти 313 дітей, які захворіли протягом попереднього тижня.

Читати також: Цього тижня Волинь може втрапити до «червоної» зони

«Щодня минулого тижня ми виявляли близько 100 дітей, хворих на коронавірус, а в останні дні – понад 100», - зауважила вона.

За останній тиждень на 17% зросла й кількість госпіталізацій дітей. Згідно зі статистикою, штам «Омікрон» почав частіше вражати дитяче населення.

Щоправда, додає Валентина Хомутінкіна, у більшості випадків перебіг хвороби нескладний і здебільшого симптомами нагадує ГРВІ.

Нагадаємо, за минулу добу на Волині виявили 155 дітей хворих на ковід.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як підвищити врожайність полуниці: п ' ять порад
Наступна новина Водій, який збив 19-річну дівчину на Ковельщині, сам здався поліції
Останні новини
Схожі новини