Водяна помпа – найкращий помічник у переході на бутильовану воду з доставкою

Водяна помпа – найкращий помічник у переході на бутильовану воду з доставкою
Фото ілюстративне

Зручність використання помпи завжди залежить від того, чи звикне ваша родина замовляти воду додому, чи ні. Цілком природно, що ніхто не буде щоразу піднімати і перевертати 19-літрову ємність, щоб налити необхідну кількість рідини в каструлю, глечик або взагалі в кухоль. Рішенням для таких ситуацій стала спеціальна помпа.

Помпа допоможе без особливих зусиль за хвилину-другу набрати води стільки, скільки потрібно — по
суті, це своєрідний насос, який шляхом нагнітання повітря подає рідину до крана. Ніяких складних
процесів або надзусиль, так що качати воду зможе навіть дитина. Навіть незважаючи на деякі
відмінності, будь-яка модель помпи здатна без проблем діставати воду до самого дна.

Звичайно, помпа для води може бути декількох видів - ручна або автоматична. В даному випадку мова йтиме саме про ручні помпи, які мають певні переваги.

З ними ви отримуєте: 
● економію на елементах живлення;
● тонке регулювання сили потоку та кількості рідини через інтенсивність натискань;
● низьку ціну за гідний термін служби

Така річ обійдеться у «копійки» порівняно з автоматизованими побратимами, і порадує зручністю у використанні.

На що звертати увагу

Переходячи до вибору помпи, варто відразу відзначити - при виготовленні завжди використовується спеціальний пластик, який не виділяє в продукт жодних шкідливих речовин, запобігає цвітінню всередині системи та відрізняється підвищеною міцністю.

Останнє досить вожлио, адже на пристрій буде постійно чинитися фізичний тиск. Необхідно також звертати увагу на розмір помпи, адже від цього залежить, скільки води буде піднято з бутля за одне натискання.

У найбільших варіантах помпи завжди потрібно самостійно регулювати силу, щоб рідина не 
розхлюпувалася. Але це не означає, що великий бутель не можна поставити у невеликих
приміщеннях.

Використовувати пристрій можна і у приватному будинку, і у квартирі, де місця часто не так багато — можна навіть встановити у коморі.

Обов’язково перевірте, чи привезли вам помпу із заглушкою для носика - це маленька особливість, яка зробить використання помпи ще зручнішим і виключить капання води на покриття для підлоги, що в свою чергу не дозволить псуватися дорогим матеріалам, а також запобігатиме і травмонебезпечним умовам у вигляді мокрого кахлю.

Ще трохи про переваги та замовлення

Це корисна річ, яка за відносно невеликі гроші (ціна зазвичай не перевищує позначку 200 грн) прослужить довго. Її можна використовувати вдома та швидко скрутити, щоб взяти із собою у поїздку.

Крім того, деякі рішення роблять не стандартного синього кольору, а червоного або, наприклад, зеленого та прикрашають малюнками у колір. Такий підхід допоможе вписати таку деталь деталь у ваш інтер’єр.

Якщо ви хочете отримати найкращий результат від такого невеликого вкладення, то завжди купуйте помпи тільки у тих компаній, де замовляєте воду додому. Вони співпрацюють із надійними  постачальниками, залишають у каталозі лише перевірені рішення та намагаються запропонувати не лише приємну різноманітність, а ще й особливі умови для придбання. Нерідко новим клієнтам надаються знижки на перше велике замовлення.

Порадує приємною вартістю та асортиментом компанія «Хвиля Здоров’я». Вона не тільки доставляє перевірену, смачну столову воду, але ще й пропонує багато корисних аксесуарів для бутлів. Тут знайдуться не лише помпи, але ще підставки, полиці, диспенсери та навіть кулери з можливістю підігріву чи охолодження. Ідеально для офісів та великих сімей.


Джерело: hz-voda.com.ua


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь з 30 грудня переходить у «жовту» зону
Наступна новина Міжнародні учнівські олімпіади 2022
Останні новини
Схожі новини