«Волинь» не змогла перемогти на виїзді

«Волинь» не змогла перемогти на виїзді
джерело фото: http://volynsport.in.ua

У 10-му турі чемпіонату України серед команд першої ліги «Інгулець» вдома приймав луцьку «Волинь».

Про це пише ВолиньSport із посиланням на місцевий портал «Спортивна Кіровоградщина».

Гра почалася досить жваво. Господарі більше контролювали м’яч у першій половині зустрічі. Але от свої напівмоменти не могли реалізувати. На 34-ій хвилині матчу у ворота «Інгульця» за гру рукою Ковальова було призначено пенальті. Денис Кожанов пробив у правий нижній кут воріт – Геннадій Ганєв вгадав напрямок польоту м’яча, але не зумів до нього дотягнутися.

Зі старту другого тайму футболісти «Інгульця» вийшли з чималим бажанням якомога швидше зрівняти рахунок на табло стадіону у Петровому. Але от останньої передачі не вистачало. А на 52-ій хвилині матчу гідну відповідь дали гості: Геннадій Ганєв парирував удар Андрія Яковлєва з гострого кута. Через 11 хвилин Олег Синьогуб пробив трішки вище ближньої дев’ятки воріт «Волині». А на 69-ій хвилині матчу друге попередження отримав гравець гостей Іван Неплях.

На 75-ій хвилині матчу припустився помилки Сергій Сімінін, перебуваючи на позиції останнього захисника, і Елла Кен під кутом вийшов один на один з голкіпером суперника, але не влучив у ворота. А на 87-ій хвилині матчу після передачі Січінави Мішуренко намагався пробити по воротах, але проти нього порушили правила – пенальті. З «точки» Олександр Акименко розвів голкіпера і м’яч по різних кутах воріт – 1:1. А на 89-ій хвилині зустрічі другу жовту картку отримав захисник господарів Олег Синьогуб. У компенсовані хвилини Ілля Коваленко зі штрафного поцілив у штангу воріт гостей. Матч завершився внічию 1:1.

«Інгулець» (Петрове) – «Волинь» (Луцьк) – 1:1 (0:1) (Акименко, 87 (пен) – Кожанов, 35 (пен))

«Інгулець»: Ганєв, Солдат, Запорожець (Коваленко, 76), Клименко (Січінава, 83), Мішуренко, Піднебенной (Елла Кен, 37), Акименко, Кучеренко, Ковальов, Лупашко, Синьогуб

«Волинь»: Неділько, Сімінін, Болденков (Петько, 65), Горопевшек, Цюпа, Неплях, Курко, Хагназарі (Карпенко, 65), Яковлев, Кожанов (Герасимюк, 85), Козьбан (Коробка, 90)

Попередження: Запорожець, 4; Елла Кен, 66; Синьогуб, 81, 89 – Кожанов, 40; Неплях, 41, 69.

Вилучення: Синьогуб, 89 – Неплях, 69.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині восени зацвів бузок. ФОТО
Наступна новина Нардеп із Волині просить Варфоломія про відкладення автокефалії
Останні новини
Схожі новини