Волинь повністю готова до опалювального сезону

Волинь повністю готова до опалювального сезону

Україна з технічної точки зору готова до опалювального сезону. Стан готовності ЖКГ та об`єктів соціальної сфери до осінньо-зимово періоду 2018-2019 років становить 99,8 %. На Волині ж показник – стовідсотковий.

Про це стало відомо під час селекторної наради під головуванням Віце-прем`єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка, - пише ВолиньPost.

Читайте також: На що волиняни скаржилися голові облдержадміністрації. ВІДЕО

Селектор відбувся сьогодні, 4 жовтня 2018 року за участю голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка.

Окрім того, під час наради стало відомо, що виконання закону № 1730 України з реструктуризації боргів теплокомуненерго є у вкрай незадовільному стані. 

«На Волині ситуація така: там було лише одне підприємство, яке мало право реструктурувати борги, воно звернулися, договір уклали і працюють далі», - повідомив Геннадій Зубко.

Читайте також: На Волині відкриють зерновий елеватор, аналогів якому ще в області немає

Що стосується підготовки Волинської області до опалювального сезону, то станом на 1 жовтня 2018 року 100% об`єктів соціальної сфери та ЖКГ до зими готові. 

«Це і котельні, і школи, і лікарні, і ДНЗ, і водопровідні та каналізаційні системи. Також заготовлений посипковий матеріал на дороги», - йдеться у повідомлені.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порошенко присвоїв п'ятьом волинським вчителям звання «заслужених»
Наступна новина Лідер гурту «Фіолет» зворушливо привітав дружину з річницею весілля. ФОТО
Останні новини
Схожі новини