На Волині відкриють зерновий елеватор, аналогів якому ще в області немає

На Волині відкриють зерновий елеватор, аналогів якому ще в області немає
фото з допису в Facebook

Зерновий елеватор товариства з обмеженою відповідальністю «П’ятидні» почали зводити у Володимирі в лютому цього року.

Об`єкт відвідав голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко 1 жовтня під час робочого візиту у Володимир-Волинський район, – йдеться на офіційній сторінці чиновника у Facebook

Елеватор не має аналогів на території області та є сучасним високотехнологічним комплексом, який надаватиме повний спектр послуг з приймання, очищення, сушіння, зберігання та відвантаження зерна і олійних культур.

Аграрій Валерій Діброва, який зводить комплекс, розповідає, що це лише початок розбудови підприємства у Володимирі-Волинському:

«Сучасне обладнання та наявність кількох ліній надає можливість одночасно приймати зернові не тільки різних культур, але й різної якості та вологості. Крім того, цей елеватор завантажуватиме потяги сировиною, що експортується. Після завершення хочемо ще добудувати залізничну колію біля підприємства та заводи». 

Кошторисна вартість об’єкта – 8 млн доларів. Потужність елеватору – майже 70 тисяч тонн одноразового зберігання зернових і олійних культур. Окрім того, підприємство зможе відвантажувати 25 вагонів за добу. Також тут буде створено 80 робочих місць.

Олександр Савченко зауважив, що процес будівництва йде дуже швидко:

«Пам`ятаю, коли минулого разу дивилися будівництво, був лише залитий бетон на землі та ще дещо. А зараз – елеватор майже готовий. Потужне підприємство – гордість Волині».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Понад 23 тисячі волинян застрахувалися у ПриватБанку
Наступна новина ТОП-5 вуличних музик Луцька. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини