«Волинь» у додатковий час здолала ФК «Таврія»

«Волинь» у додатковий час здолала ФК «Таврія»

На вістрі атаки лучан у кубковому матчі вийшли молоді Ігор Карпенко та Олександр Климець.

Саме вони зробили швидкий гол команди ФК «Волинь»: перший віддав розрізну передачу, а другий реалізував вихід віч-на-віч з воротарем – 0:1, - інформує прес-служба ФК «Волинь».

Господарі поля з перших хвилин були непростим суперником, а за деякий час після пропущеного м’яча зуміли відігратися. Подача зі штрафного з лівого флангу завершилася точним ударом головою від Богдана Куксенка.

До завершення першого тайму обидві команди старалися нав’язати одна одній свою гру, однак свисток арбітра на перерву зафіксував рівний рахунок.

У другому таймі підопічні Андрія Тлумака все більше почали грати з позиції сили та раз за разом намагалися створювати загрозу біля воріт суперника. Один за одним на полі з’явилися Денис Кожанов, Сергій Петько та Іван Цюпа.

Утім, гостріші можливості для переможного гола втрачали гості – Сергій Сімінін відважно кинувся під удар свіжого Дмитра Жиганова, а Олександр Воробей у офіційному дебюті за «Волинь» після повернення до команди виручав під час стовідсоткових можливостей того ж таки Жиганова та Володимира Біжка. А сам матч перейшов до стадії овертайму.

У додатковий час активніше себе проявили футболісти «Таврії». Після одного чудового моменту вони таки забили – Володимир Біжко протягнув м’яч та влучно пробив метрів з 15-ти – 2:1.

Запахло смаженим, а Андрій Тлумак кинув у бій новачка нашої команди Бруно. Як наслідок, другу додаткову «п’ятнадцятихвилинку» наші футболісти провели на одному диханні. Спочатку у другій грі поспіль відзначився Ігор Карпенко – а гольову під його постріл віддавав якраз Бруно!

А на останніх хвилинах до фінального свистка «Волинь» вирішила підсумок матчу. Денис Кожанов навісив зі штрафного, Сергій Петько поборовся за м’яч, який у підсумку дістався Василю Курку – а вже наш захисник відправив його за призначенням та забив свій перший офіційний гол за «Волинь» – 2:3!

Команда ФК «Волинь» продовжує переможну ходу цього сезону та у драматичному протистоянні проходить до наступного раунду Кубка України. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали напій, який зірки ніколи не п'ють вранці
Наступна новина Волиняни вшанували земляка, загиблого на Майдані
Останні новини
Схожі новини