Волинь втратила ще трьох Героїв

Волинь втратила ще трьох Героїв

На війні проти росії загинули житель Шацької громади з села Положеве Олександр Положевець, воїн із Затурець Ігор В'ячеславович Сімончук та боєць з Іваничівської громади Андрій Вікторович Шимонюк.

Про це повідомляють у громадах.

Олександр Положевець з 2019 року захищав Україну від російського агресора, проходячи військову службу за контрактом у в/ А 1008.

«Він навіки залишиться в нашій пам’яті 24-річним. Мужнім захисником, безстрашним воїном, великим патріотом України… Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого. Поділяємо ваше горе», – пишуть у Шацькій громаді.

Ігор Сімончук загинув під Харковом. «Небесне військо поповнилось ще одним Героєм України. Вічна пам‘ять та шана тобі, Ігорю! Приносимо щирі співчуття сім’ї, рідним та побратимам», – повідомляють у Затурцівській громаді.

Ігор Сімончук

Андрій  Шимонюк був вірний військовій присязі, виявив стійкість і мужність у бою за нашу Батьківщину.

Іваничівська селищна рада, виконавчий комітет, селищний голова Лідія Томашевська, уся громада в цей гіркий час висловлюють щирі співчуття матері та брату Андрія, усім родичам, близьким та друзям із приводу передчасної смерті  земляка та Героя – Андрія Шимонюка – та розділяють їх горе.

Андрій  Шимонюк

Про час та деталі поховання громади повідомлять додатково.

«Перший» щиро співчуває родинам полеглих Героїв…

Читайте також: Луцьк попрощався із загиблими військовими Ігорем Бохонюком та Романом Волошкіним


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пункт пропуску «Ягодин-Дорогуськ» розблокували
Наступна новина Президент подякував бійцям волинської бригади за героїчні дії
Останні новини
Схожі новини