Президент подякував бійцям волинської бригади за героїчні дії

Президент подякував бійцям волинської бригади за героїчні дії

На цей час Збройні сили України звільнили та взяли під контроль понад 30 населених пунктів у Харківській області. Про це повідомив вчора президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні. А також він відзначив героїчні дії бійців волинської бригади.

Про це йдеться на сторінці 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого у фейсбуці.

У  своєму зверненні президент так сказав про бійців князівської бригади: «Дякую й бійцям 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого – командувач на Харківському напрямку особливо відзначив героїчні дії хлопців із цієї бригади».

«Бій триває! Князівські воїни впевнено йдуть уперед! Вся Україна, кожна її область і кожне село – наша земля і наш дім. Всі вони будуть звільнені! Вірте в нас, в Україну, в Перемогу, виборену нашою силою, нашою кров'ю, нашою відданістю своїй державі, своєму народові! Україна понад усе! Смерть ворогам!», – йдеться в дописі бійців.

Читайте також: На Волині встановили меморіальну дошку загиблому воїну Сергію Власюку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь втратила ще трьох Героїв
Наступна новина Луцька психологиня допомагає пережити травми війни
Останні новини
Схожі новини