Волиньгаз безкоштовно встановлює лічильники. ВІДЕО

Волиньгаз безкоштовно встановлює лічильники. ВІДЕО

Хто не погодиться поставити лічильник – залишиться без газу. 

Волиньгаз безкоштовно встановлює прилади обліку  у квартирах лучан, для цього відключають газ у цілому будинку, та відновлюють постачання лиш тим мешканцям, які дали добро на встановлення лічильника або поставили його раніше. Роботи проводять за планом, який складають на цілий рік. Зараз газовики працюють у Привокзальному районі, – йдеться у сюжеті 12 каналу

Поки що лучан, які відмовлялися від встановлення індивідуального лічильника, не було. Але залишилось більше сотні будинків, де досі є квартири без жодного приладу обліку газу, вони будуть перевірені до кінця 2018 року.

Згідно закону «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» регіональні газові компанії мають три роки для того аби встановити лічильник у кожній квартирі. Стосовно загальнобудинкових лічильників, то їх  встановлюватимуть лише тоді коли усі жителі будинку погодяться. Але зараз у “Волиньгазі” від такої практики відмовились.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна розпочала трирічне членство в Раді ООН з прав людини
Наступна новина У Луцьку презентують туристичний путівник в аудіо форматі
Останні новини
Схожі новини