«Волиньгаз» підготував систему до опалювального сезону

«Волиньгаз» підготував систему до опалювального сезону

Цьогоріч компанія направила понад 20 млн гривень на забезпечення безперебійної роботи системи газопостачання в осінньо - зимовий період. Утримання газорозподільних мереж і споруд на них, модернізація, капітальні та поточні ремонти, фінансуються виключно з коштів, що надходять від волинян у вигляді плати за доставку газу.

У 2020-му році на підприємстві особливу увагу приділили модернізації зношених мереж і  обладнанню газорозподільної системи. Найбільше газопроводів компанія замінила в Ковелі та Нововолинську, смт. Ратно, в с. Струмівка та с. Милуші Луцького району і селах Будятичі та Грибовиця Іваничівського району, де близько 30% мереж  зношені, – інформує пресслужба «Волиньгазу».

Також працівники компанії модернізували 38 ГРП і ШГРП та комплексно обстежили  6 242 км підземних газопроводів області. За результатами обстежень  виявили та усунули 245 місць пошкоджень ізоляції.

Важливо, щоб у період найбільших навантажень газові мережі працювали оптимально та злагоджено. Фахівці компанії дбають про це протягом року і проводять комплекс заходів, спрямованих на підвищення надійності газопостачання.

"Початок опалювального періоду – це час, коли вчасно запускаються котельні теплопостачальних підприємств, вмикаються котли та інше газоспалююче обладнання в будинках. Щоб забезпечити все це, потрібні час і кошти. Тому вчасна оплата за доставку газу нашими клієнтами вкрай важлива для стабільної та надійної роботи, особливо в період низьких температур", -  технічний директор АТ "Волиньгаз" Павло Козюк.

Для того, щоб опалювальний сезон пройшов безперебійно, необхідно підготувати й внутрішньобудинкові мережі. Якщо балансоутримувачі чи власники не забезпечили обслуговування мереж, не уклали договір з АТ "Волиньгаз" чи іншою спеціалізованою організацією, яка має дозвіл від управління Держпраці на проведення таких робіт, то нема жодної гарантії, що взимку такі споживачі не залишаться без газу.

Довідка: Акціонерне товариство "Волиньгаз" - єдина на території Волинської області компанія-ліцензіат із розподілу природного газу. АТ "Волиньгаз" експлуатує 10 402 км. газопроводів. У 2019 році підприємство протранспортувало близько 395 млн. м. куб. природного газу. Клієнтами компанії є понад 250 тисяч сімей Волинської області та більше 4 тисяч підприємств, установ і організацій. АТ "Волиньгаз" є одним з найбільших роботодавців Волинської області. Штат компанії становить близько 1100 осіб. Аварійно-диспетчерська служба «104» «Волиньгазу» працює цілодобово та без вихідних.
Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький гурт «ФлайzZzа» до свого 20-річчя проведе онлайн-концерт
Наступна новина У Луцькому геріатричному пансіонаті зафіксували спалах коронавірусу
Останні новини
Схожі новини