«Волиньгаз» продовжує працювати та відновлює роботу у звичному режимі

«Волиньгаз» продовжує працювати та відновлює роботу у звичному режимі
Фото АТ «Волиньгаз»

АТ «Волиньгаз» продовжує працювати та відновлює роботу в звичному режимі.

Про це повідомила пресслужба установи.  

«Зараз у непростий для всіх нас час війни з російськими окупантами наші працівники злагоджено та відповідально виконують свою роботу. Фахівці газорозподільної компанії від сьогодні знімають показники лічильників газу, виконують інвестиційну програму в частині встановлення та заміни лічильників для того, щоб забезпечити повірку лічильників. Також відновлюють роботи з повірки лічильників», - повідомив «Волиньгаз».

Бригади аварійно-диспетчерської служби працюють 24/7 та оперативно реагують на виклики. Зауважимо, що АТ «Волиньгаз» як підприємство критичної інфраструктури не припиняло свою роботу та постійно забезпечує доставку газу на території Волинської області.

Газова компанія й надалі допомагає Збройним силам України, теробороні та волонтерам. Підтримує військових, один одного та економіку нашої рідної України.

 «АТ «Волиньгаз» продовжує працювати в умовах воєнного стану. Наші фахівці виконують свої обов'язки, аби у ваших оселях було безперебійне газопостачання. Компанія просить своїх клієнтів, по можливості, вчасно сплачувати послугу розподілу газу, - наголошує директор технічний АТ «Волиньгаз» Дмитро Кукоба. - Своєчасна оплата послуги доставки газу нашими споживачами гарантує утримання газорозподільних мереж та обладнання на них у належному стані в цей складний для нас усіх час».

Крім того, у «Волиньгаз» зазначають, що воєнний стан не звільняє громадян від плати за комунальні послуги. Уряд прийняв рішення, яке забороняє нарахування та стягнення штрафів, пені, річних відсотків у разі несвоєчасної або неповної оплати житлово-комунальних послуг населенням.

Для розрахунків можна користуватись такими сервісами 104.ua:

Можна також сплатити через платіжні системи Portmone чи iPay.ua, в будь-якому відділенні банку, Укрпошти або через термінали самообслуговування.

Нагадаємо, українці, житло яких постраждало від нападу окупантів, мають змогу подати заявку на відшкодування у додатку «Дія». 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Кожна ваша перерва на каву коштує нам життя». Промова Забужко в Європарламенті
Наступна новина Луцькі аніматори створили заспокійливий мультик про повітряну тривогу. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини