«Волиньгаз» змінив тип акціонерного товариства

«Волиньгаз» змінив тип акціонерного товариства

«Волиньгаз» змінив тип акціонерного товариства. Таке рішення прийняли на річних загальних зборах акціонерів, – інформує прес-служба компанії. 

Раніше «Волиньгаз» був публічним акціонерним товариством, а зараз буде приватним акціонерним товариством. 

Відповідно найменування публічне акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації «Волиньгаз» змінили на акціонерне товариство «Оператор газорозподільної системи «Волиньгаз», скорочено – АТ «Волиньгаз».

11 травня здійснили державну реєстрацію нової редакції Статуту. 14 травня внесли зміни до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

 Решта реквізитів Товариства (місцезнаходження, ідентифікаційний код, номери рахунків) залишаються без змін.

Акціонерне товариство «Оператор газорозподільної системи «Волиньгаз» (АТ «Волиньгаз») є правонаступником всіх прав та обов’язків державного підприємства по газопостачанню та газифікації «Волиньгаз», відкритого акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації «Волиньгаз», публічного акціонерного товариства по газопостачанню та газифікації «Волиньгаз».

Звертаємо увагу, що всі укладені правочини, в тому числі договори/угоди, від імені ПАТ «Волиньгаз», залишаються дійсними та чинними, і зміна найменування Товариства на АТ «Волиньгаз» не припиняє та не змінює права та обов’язки сторін за укладеними правочинами.

Зміна найменування Товариства на АТ «Волиньгаз» не потребує обов’язкового внесення змін до укладених договорів/угод від імені ПАТ «Волиньгаз».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не уклав договір – не матимеш газу. На Волині введуть нові правила обслуговування газових мереж


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На волинський керамічний завод шукають працівників
Наступна новина У Луцьку відбудуться масштабні гонки. Як та за скільки купити квиток
Останні новини
Схожі новини