«Волиньобленерго» погрожує відключити від електрики комунальні підприємства області

«Волиньобленерго» погрожує відключити від електрики комунальні підприємства області

Ситуація з електропостачанням у Волинській області стає особливо загрозливою через заборгованість комунальних підприємств  перед ПрАТ «Волиньобленерго».

Станом на 1 лютого 2018 року загальний борг комунальних підприємств перевищує 42 млн грн, інформує прес-центр ПрАТ «Волиньобленерго».

Найбільші неплатники Волинської області – ДКП «Луцьктепло» (понад 18 млн грн), КП «Луцькводоканал» (понад 9 млн грн), підприємство «Нововолинськводоканал» (понад 2 млн грн), Володимир-Волинське підприємство теплових мереж «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» (понад 1 млн грн), ЖКП № 3 Луцька (понад 1 млн грн).

Внаслідок наявності значної заборгованості комунальних підприємств та не проведення відшкодування надавачам послуг пільг і субсидій у грудні 2017 року і в січні 2018-го у ПрАТ  «Волиньобленерго» утворилася суттєва недоплата перед ДП «Енергоринок». Така ситуація загрожує імовірним обмеженням електропостачання для усієї Волинської області.

З огляду на таку складну ситуацію ПрАТ «Волиньобленерго» змушене буде застосувати адресні відключення.

ПрАТ «Волиньобленерго» добре розуміє наслідки застосування заходів, що пов’язані з припиненням  електропостачання цих неплатників, однак не може поставити під загрозу електропостачання усієї Волинської області. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Масляну ресторація «Брама» пригощатиме млинцями
Наступна новина Під судом, де обирають запобіжний захід меру Одеси сталася бійка зі стріляниною. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини