Де та чому у Луцьку призупинили подачу тепла

Де та чому у Луцьку призупинили подачу тепла

26 лютого у зв'язку із підвищенням температури повітря частина котелень у Луцьку тимчасово призупинила подачу теплоносія.

Про це Суспільному розповів речник комунального підприємства «Луцьктепло» Антон Безносиков. Загалом в обласному центрі працює 42 котельні, 18 із них можуть призупинити роботу у період потепління.

«При температурі вище ніж + 10° припиняється подача теплоносія. Але більшість котелень працюють і на постачання теплової енергії, і на постачання гарячої води. Тому повністю зупинити котельні ми не можемо і працюємо по графіку гарячого водопостачання. Ми зменшуємо параметри теплоносія, але ми маємо їх витримати для того, аби надавати якісну послугу для постачання гарячої води», — сказав Антон Безносиков.

Одна з котелень, де уже призупинили подачу опалення — на вулиці Гулака-Артемовського, 20.

«По усному розпорядженню майстра ми зупинили для економії газу. Після того, як температура на ніч падає, ми знову на ніч включаємо, піднімаємо, виводимо на параметри згідно із температурним графіком. А по закінченню опалювального сезону ми повністю зупиняємо котли», — розповіла операторка Котельні Марія Бугайчук.

За даними обласного гідрометеоцентру, протягом тижня, з 26 лютого по 3 березня, погода на Волині буде теплою, переважно без опадів. Температура вночі 2-7⁰ тепла, вдень 10-15⁰ тепла.

Довідково: зі слів Антона Безносикова, комунальне підприємство «Луцьктепло» обслуговує 758 будинків, яким надають послугу з постачання теплової енергії. Цю послугу отримують понад 54 тисячі абонентів в обласному центрі. Гарячу воду надають в 475 житлових будинків і 40 тисячам абонентів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян просять гідно зустріти загиблого Героя Олександра Ханова
Наступна новина Топер як окремий вид ортопедичних матраців
Останні новини
Схожі новини