У Луцьку ремонтують тепломережу: що відомо

У Луцьку ремонтують тепломережу: що відомо

ДКП “Луцьктепло” у міжопалювальний період активно проводить ремонтні роботи на мережах, аби в осінньо-зимовий період мінімізувати кількість аварійних ситуацій. 

Про це повідомляють у Луцькій міській раді.  

На жаль, мережі зношені і часто стаються пориви. Тож підприємство працює на випередження та капітально ремонтує найпроблемніші ділянки.

Наразі триває ремонт мережі на проспекті Відродження, 9–11. Вона експлуатується з 1989 року. За останні три опалювальних сезони було зафіксовано п’ять витоків. 

Тут здійснюють заміну існуючих трубопроводів теплової мережі діаметром 125 мм та трубопроводів системи гарячого водопостачання діаметром 100 мм та діаметром 80 мм на попередньо ізольовані труби. Загальна протяжність проєктних трубопроводів становить 673 м.

Термін експлуатації попередньо ізольованих трубопроводів 30 років.

Будівельно-монтажні роботи з капітального ремонту теплових мереж виконує підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал». Вартість робіт згідно договору складає 5 850 000 грн. Джерело фінансування - власні кошти підприємства в межах виконання діючої інвестиційної програми.

Орієнтовний термін виконання робіт – 1,5 місяця. Роботи з відновлення благоустрою передбачені договором підряду і будуть виконані підрядною організацією ТзОВ «Вельт Капітал».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Родинам загиблих захисників з Волині вручили державні нагороди
Наступна новина У волинському лісі виявили 90 пеньків свіжозрубаних дерев
Останні новини
Схожі новини