Волиньрада нарешті призначила головного лікаря обласної лікарні

Волиньрада нарешті призначила головного лікаря обласної лікарні
Олександр Дудар

Волинська обласна рада призначила керівника обласної клінічної лікарні. Ним став Олександр Дудар.

За його призначення одностайно проголосували депутати під час п'ятнадцятої сесії, - повідомила пресслужба Волинської обласної ради.   

Відповідно до рішення ради, контракт з Олександром Дударем укладуть строком на п’ять років.

«Щиро вітаємо Олександра Дудара з призначенням на посаду. Бажаємо й надалі працювати на благо головної медустанови області та волинян. Впевнений, що він достойний керівник і зможе реалізувати ще більше успішних проєктів», - зазначив голова обласної ради Григорій Недопад.

До слова, Олександр Дудар працював на посаді в.о. керівника Волинської обласної клінчної лікарні з грудня 2019-го року. У лютому цього року він переміг у конкурсі на зайняття посади очільника цього ж медзакладу. А 30-го березня медична комісія Волиньради рекомендувала призначити його керівником Волинської обласної клінічної лікарні. 

ДОВІДКОВО:
Олександр Дудар народився 25 жовтня 1977 року в селищі Іваничі Волинської області. У 2000 році закінчив факультет лікувальної справи Львівського державного університету імені Данила Галицького. Має додаткову освіту, є магістром з публічного управління та адміністрування. Має 20 років досвіду в судинній хірургії та 17 – у сфері організації й управлінні охороною здоров’я (з них із початку 2008-го – заступник головного лікаря Волиснької обласної клінічної лікарні).

 

Читати також: «На ринку медичних послуг залишаться сильні гравці», – Олександр Дудар. ІНТЕРВ'Ю

Крім того, депутати обласної ради прийняли рішення про призначення Віктора Смолярчука на посаду голови обласного Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі. Контракт з переможцем конкурсу також укладуть на п’ятирічний термін.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Наша Олівія – волинянка». Історія переселенки, яка народила в Ковелі
Наступна новина Хизувався контактами з ФСБ. Ексменеджер про роботу з футболістом Тимощуком
Останні новини
Схожі новини