«Медична» комісія Волиньради рекомендує Дударя на очільника ВОКЛ

«Медична» комісія Волиньради рекомендує Дударя на очільника ВОКЛ

Постійна комісія з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства рекомендувала керівником обласної клінічної лікарні призначити Олександра Дударя.

Відповідний проєкт рішення члени комісії підтримали одноголосно, – інформує пресслужба Волиньради.

Олександр Дудар, який досі виконував обов’язки керівника медустанови, став переможцем конкурсу на зайняття посади директора комунального підприємства «Волинська обласна клінічна лікарня».

Голова профільної депутатської комісії Ірина Горавська зазначила, що упродовж 2 років, виконуючи обов’язки директора, Олександр Дудар проявив себе як професійний керівник. Відтак, рекомендувала підписати з ним контракт строком на 5 років.

Високу кваліфікацію Олександра Дудара підтвердив і начальник управління охорони здоров’я ОДА Юрій Легкодух.

«Окрім вміння вирішувати щоденні питання функціонування такої потужної медустанови, він напрацював і великі плани щодо розвитку закладу. Я вірю і бачу, що Волинська обласна лікарня може стати найкращою не тільки на регіональному, а й державному рівні», - наголосив очільник управління.

Олександр Дудар подякував за довіру і запевнив, що пори важке сьогодення докладе максимум зусиль для розвитку медустанови.

«Переконаний, що приєднання до обласної лікарні онкологічного центру дозволить розширити можливості лікувального закладу та зробити його широкопрофільним. Ми готові до будь-яких викликів і надалі будемо підвищувати свій рівень», - зазначив він.

Остаточне призначення на посаду ухвалюватиме своїм рішенням сесія обласної ради.

Читати також: «На ринку медичних послуг залишаться сильні гравці», – Олександр Дудар. ІНТЕРВ'Ю


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Переселенці у Луцьку вперше зібралися на розмовний клуб української
Наступна новина У війні з РФ загинув лучанин Георгій Плісак
Останні новини
Схожі новини