Волинська ОВА звернулася до Держаудитслужби, щодо перевірити закупівлі у громадах області

Волинська ОВА звернулася до Держаудитслужби, щодо перевірити закупівлі у громадах області

Волинська обласна військова адміністрація звернеться до управління Західного офісу Держаудитслужби із проханням перевірити закупівлі у п'яти громадах області

Про це повідомили на сайті Волинської ОВА.

За результатами моніторингу у п'яти громадах області робоча група виявила завищені ціни на торгах по ряду закупівель і проситиме Держаудитслужбу перевірити їх достовірність.

Йдеться про такі закупівлі:

  • Підгаєцька сільська рада у період з 19 грудня 2023 року по 22 грудня 2023 оприлюднила закупівлі 10 послуг. Зокрема з експлуатаційного утримання вулиць і доріг і аварійно-відновлювальних робіт на загальну суму 1 923 338,92 грн. Термін надання послуг був до 31 грудня 2023 року. Сім закупівель з поточного ремонту доріг було укладено з ФОП Годюк Назарій Петрович на загальну суму 1 337 868,65 грн. Ще три закупівлі — з ФОП Галяс Євгеній Олександрович на загальну суму 585 470,27 грн. Також Держаудитслужба має перевірити у цій громаді закупівлю двох овочерізок, які  були придбані без використання електронної системи, на суму 63 тисяч гривень.
  • У Боратинській громаді придбали три гідравлічні домкрати за процедурою закупівлі без використання електронної системи на суму 17100,00 грн.
  • Держустанова "Маневицька виправна колонія" здійснила закупівлю семи тонн картоплі за процедурою запит цінових пропозицій на суму 119 980,00 грн.
  • У Колківській громаді на відкритих торгах придбала понад три тонни м'яса свинини і курятини на заявлену суму 557 200 грн.
  • У Дубівській громаді заклад дошкільної освіти "Сонечко" в селі Вербка здійснив закупівлю овочів, фруктів та горіхів за процедурою закупівлі без використання електронної системи на суму 5 250 гривень (105 гривень за 1 кілограм кабачків).

Окрім того, в ОВА виникли питання до ряду тендерів, оголошених департаментом житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Серед них і тендер на послуги з дерев і кущів на 13,28 млн грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин розробив мобільну платформу для евакуації поранених з поля бою
Наступна новина Лучанин, який вкрав у медзакладі куртку, відсидить за ґратами 2 роки
Останні новини
Схожі новини