Представник Офісу Президента перевірив кордон з Білоруссю на Волині

Представник Офісу Президента перевірив кордон з Білоруссю на Волині

27 липня на Волині з робочим візитом перебував заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко. Спільно з начальником обласної військової адміністрації Юрієм Погуляйко відвідали кордон на межі України та білорусі у Волинській області.

Про це інформують у Волинській ОВА.

Що вдалося зробити для оборони кордону в межах області розповів керівник Волинського прикордонного загону Сергій Лозінський, зокрема про зведені фортифікаційні споруди, встановлені спеціальні засоби спостереження тощо.

Як відзначив Сергій Лозінський, облаштувати лінію розмежування оборонними спорудами вдалося у тісній та оперативній співпраці з Волинською ОВА, районними військовими адміністраціями та місцевими громадами. Усі діяли злагоджено та швидко надавали кошти та матеріально-технічні засоби.

«Військові облаштували справді серйозні загородження, а місцева влада допомогла з камерами стеження. Тут застосували і тепловізійні камери. Важливо, що за ділянками кордону можна спостерігати онлайн», - відзначив Кирило Тимошенко.

Разом із тим, додав, що питання забезпечення сучасною системою стеження вирішуватимуть на найвищому рівні.

Читати також: Війська Білорусі проводять обладнання позицій та запускають безпілотники, - Генштаб


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Війська Білорусі проводять обладнання позицій та запускають безпілотники, - Генштаб
Наступна новина На Волині в аварії загинув поліцейський
Останні новини
Схожі новини