Волинська школярка вступила до престижної школи у США та виграла 235 тисяч доларів

Волинська школярка вступила до престижної школи у США та виграла 235 тисяч доларів
Emma Willard School. Фото з відкритих джерел

Школярка з Волині Ліза Назарук вступила до престижної школи для дівчат Emma Willard School та виграла грант на 235 тисисяч доларів США. 

Про це повідомили на сторінці у Facebook Нововолинського наукового ліцею «Friends». 

Ліза Назарук є ученицею 11-В класу Нововолинського наукового ліцею.  Дівчина – переможниця багатьох олімпіад, конкурсів, турнірів. Нещодавно вона вступила до престижної школи для дівчат Emma Willard School та виграла грант на 235 тисяч доларів США. 

Школярка з Волині Ліза Назарук. Фото з Facebook 

«Завдяки програмі UGS, що допомагає талановитим учням із України здобути шанс на освіту в топових навчальних закладах США, Європи та Азії, Ліза вчитиметьсяв школі, яка в 2018 році за версією The Post-Standart, була визнана приватною школою №1 у північній частині штату Нью-Йорк», – написала Світлана Земцова

За її словами, Emma Willard School - це перший заклад середньої освіти для жінок у США, заснований ще у 1814 року. Її випускниці - відомі у світі науковиці, сенаторки, акторки та просто успішні жінки.

Фото з відкритих джерел

«Ми зичимо Лізі підкорення наступних вершин, здійснення мрій і завжди чекаємо її в нашому ліцеї. Віримо, що саме такі діти - запорука успіху нашої України!» – додала Світлана Земцова. 

Нагадаємо, раніше спортсмен Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Станіслав Корчемлюк виборов срібну медаль Кубку Європи з дзюдо серед юніорів, у ваговій категорії до 81 кг. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «У 52 роки треба все починати з нуля», – переселенець з Волновахи Віктор Тищенко. ІНТЕРВ’Ю
Наступна новина Під час війни волинянин підписав контракт із футбольним клубом з Білорусі
Останні новини
Схожі новини