Волинські дорожники ремонтують трасу до «Ягодина»

Волинські дорожники ремонтують трасу до «Ягодина»

У рамках проєкту «Відкритий кордон», який ініціювали президент України Володимир Зеленський та президент Польщі Анджей Дуда, дорожники працюють на двох ділянках «варшавської» траси: між містом Ковель та ПП «Ягодин – Дорогуськ» на Волині.

Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

На ділянці дороги протяжністю понад 30 км зводять укріплене узбіччя справа, завширшки понад 2 метри, влаштовують нижній шар зі щебенево-піщаної суміші, на який наносять 10-сантиметровий верхній шар з асфальтогрануляту. Рухаються в напрямку Ковеля.

Також дорожня техніка працює і на під’їзді до ПП «Ягодин – Дорогуськ». На 2-кілометровому відрізку шляховики укладають новий шар асфальту. Напередодні здійснили фрезерування зношеного дорожнього покриття, повідомляє Укравтодор.

Проєкт «Відкритий кордон» передбачає ліквідацію вузьких місць на дорогах задля швидшого перетину кордону як вантажних, так і пасажирських автомобілів.

Фото Служби автомобільних доріг у Волинській області

Читайте також: На Волині відремонтували 12-метровий міст на «найгіршій» дорозі в області


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині чоловіка судитимуть за смертельну аварію
Наступна новина За підпал Любомльського суду чоловіка посадили на 4,5 роки
Останні новини
Схожі новини