Дорогу Ковель-Ягодин відремонтують за більш як 270 мільйонів гривень

Дорогу Ковель-Ягодин відремонтують за більш як 270 мільйонів гривень

Більш як 270 мільйонів гривень витратять на ремонт ділянки міжнародної траси Київ-Ковель-Ягодин.

Тендер на капітальний ремонт і реставрацію, оголошений Службою автомобільних доріг у Волинській області, відбувся 20 вересня, – пише ІА «Волинські Новини».

Закупівля на виконання робіт з реконструкції автомобільної дороги М-07 Київ-Ковель-Ягодин (на м.Люблін) на ділянці км 471+000 - км 474+000 була оголошена на суму 285,1 мільйона гривень. Проте під час електронного аукціону вартість виконання робіт знизилась на 11,4 мільйона.

Загалом у торгах брали участь троє учасників: ТОВ «Волиньдорбуд», ТОВ «Автомагістраль-Південь» та ТОВ «Луцькавтодор-сервіс». Найменшу суму (273,7 мільйона гривень) запропонувало підприємство «Луцькавтодор-сервіс».

Нагадаємо, трасу М-07 на ділянці Ковель-Ягодин мають розширити до чотирьох смуг. Про те, що дорогу таки ремонтуватимуть, восени минулого року обіцяли і в пресслужбі Офісу президента. У серпні на трасі Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін) відкрили новозбудований лівий проїзд з двома смугами між селами Довгоноси і Старі Кошари Люблинецької територіальної громади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зниклу 17-річну лучанку знайшли у Черкаській області
Наступна новина «Давно у нас Леніна не цитували». Сесія Волиньради. РЕПОРТАЖ
Останні новини
Схожі новини