Волинські капелани виконали гімн України в центрі Києва. ВІДЕО

Волинські капелани виконали гімн України в центрі Києва. ВІДЕО
Серед капеланів - 10 військових священиків з Волині. Скріншот із відео

Українські капелани на знак єдності з народом виконали у центрі Києва  державний гімн. Серед них – і 10 капеланів із Волині.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Синодального управління військового духовенства УПЦ КП у Facebook.

Зазначається, що головний військовий священик Михайло Бучак став на коліна і подякував українцям за те, що вони відстоюють духовний фронт так само, як наші воїни на сході України відстоюють військову передову.

«Найперше, що допомагає капелану – це Хрест і молитва, звернення до Бога, тому сьогодні ми підносимо свої молитви до Бога», – сказав священик.

Як повідомив Михайло Бучак, разом з усіма гімн України виконували десять капеланів з Волині.

 
Капелани Київського Патріархату виконали гімн України

Капелани Київського Патріархату на знак єдності з українським народом виконали державний гімн. Військовий священик Михайло Бучак став на коліна і подякував українцям за те що вони відстоюють духовний фронт, так само, як наші воїни на сході України відстоюють військову передову. "Найперше, що допомагає капелану - це Хрест і молитва, звернення до Бога, тому сьогодні ми підносимо свої молитви до Бога" - сказав капелан Михайло. Київський Патріархат - УПЦ КП Патріарх Філарет Національна гвардія України Збройні Сили України ГО"Військові Капелани Волині" УПЦ КП Іоан Яременко О. Михайло Бучак MIL.IN.UA Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Державна прикордонна служба України Томос 2018 Прихильники автокефалії

Posted by Синодальне управління військового духовенства УПЦ КП on Saturday, 15 December 2018

Нагадаємо, на Об’єднавчому соборі 15 грудня ухвалили рішення про створення в Україні Помісної церкви.

Главою новоствореної церкви став митрополит Переяславський та Білоцерківський Епіфаній.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні створили Помісну церкву
Наступна новина Порахують пасажирів луцьких тролейбусів
Останні новини
Схожі новини