Волинські кіберполіцейські «трусять» цехи на Рівненщині. ФОТО

Волинські кіберполіцейські «трусять» цехи на Рівненщині. ФОТО

Волинські кіберполіцейські спільно з колегами з двох областей проводять обшуки у Рівному та Городку.

Кіберполіцейські обшукують цехи, в яких незаконно виробляли фальсифіковані гербіциди – засоби системної дії для знищення бур'янів – та реалізовували їх через інтернет-майданчики у 9 областях України, – пише ІА ВолиньPost.

Заступник начальника Департаменту кіберполіції України Віталій Чубаєвський повідомив, що усі хімзасоби продавали під торговими марками «Напалм» та «Напалм форте», право власності на які належить ТОВ «Сімейний Сад». І правовласник поскаржився у поліцію, бо стверджує, що зазнав мільйонних збитків від дій спритників.

Читайте також: На Волині викрили фіктивний сайт з продажу техніки та авто

За фактом незаконного незаконного використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару, або іншого умисного порушення права на ці об'єкти, якщо це завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі, відкрито кримінальне провадження.

«Обшуки ще тривають. Що знайшли та вилучили у рівненських підприємців, обіцяють повідомити пізніше», – йдеться у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рубкою дерев біля Луцька займеться поліція. ВІДЕО
Наступна новина Як лучани утепляються до зими. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини