Волинські лісівники планують участь у виборах до ОТГ. ВІДЕО

Волинські лісівники планують участь у виборах до ОТГ. ВІДЕО

Волинян закликають до своїх голосів на виборах підходити дуже відповідально, а надто, коли це стосується влади сіл та селищ.

Про це заявив екс-очільник виконавчої влади Волині та нинішній депутат облради Володимир Бондар журналістам телеканалу Сфера-ТВ.

«Це вибори місцевих органів влади територіальних громад, де безпосередньо вирішуються інтереси кожної людини, тому треба знати, хто балотується, треба з ним безпосередньо контактувати, зустрічатися і бачити, наскільки ця людина може відстоювати інтереси людей, наскільки вона здатна і тоді приймати рішення». 

В лісовій галузі теж радились щодо участі у місцевих виборах, каже Володимир Бондар. Адже місцеві громади, як ніхто, зацікавлені в динамічному розвитку лісівництва на своїх територіях.

«Я вважаю, що на рівні територіальних громад, особливо в регіонах лісових, лісівник повинен бути авторитетною людиною. Він очолює або працює на підприємстві, люди бачать, як це відбувається і якщо людину обирають і довіряють їй, то для нас це є сигнал про те, що людина користується належною повагою серед людей і відповідно нормально працює.

Якщо ж представникам лісової галузі на виборах не нададуть перевагу, то це, стверджує депутат обласної ради та заступник голови Держлісагенства України Володимир Бондар, теж є своєрідним сигналом для того, що можливо варто придивитися, чи відповідає рівню зайнятої посади ця людина.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Генетичне сміття»: лучанин розповів, у кого не варто купувати породистих тварин
Наступна новина На радіо побільшає пісень українською мовою
Останні новини
Схожі новини