«Генетичне сміття»: лучанин розповів, у кого не варто купувати породистих тварин

«Генетичне сміття»: лучанин розповів, у кого не варто купувати породистих тварин
Джерело фото: Price-Altai.ru

Лучанин Вадим Нечаєв закликав волинян не купувати тварин у селекціонерів, які не слідують правилам селекції, а їх підопічні не мають родоводу.

Про це він написав у Фейсбуці. 

Чоловік пояснив, що справжні селеціонери перебувають у клубі і їх тварини мають родовід як підтвердження породи. Проте далеко не всі дотримуються правил селекції, дехто продає напівпородистих тварин.

«Люди, скільки можна пояснювати, що в цих порід маса вроджених захворювань. Такі «селекціонери» не мають поняття про генетику та селекцію. Не виключено, що батьки цих плюшевих клубочків дуже близькі родичі. Хочете кошеня – візьміть з вулиці. Воно буде не менш кумедним, ніж приплід таких горе-селекціонерів. Взявши тварину з вулиці, у вас значно більше шансів, що кошеня невідомих батьків буде мати більш стійкий імунітет і не матиме спадкових захворювань. Приплоди таких селекціонерів – генетичне сміття», – написав Нечаєв. 

Вадим додав, що часто навіть породисті коти опиняються на вулиці.

«Нещодавно Сніжана Савченко підібрала на вулиці кота породи сфінкс. А це не метиси сірих котів, а реально дорога порода. І попри це – викидають і їх», – додав лучанин. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Оголене тіло – не те, чого варто соромитися, – організатор конкурсів краси у Луцьку Валерій Пельц
Наступна новина Волинські лісівники планують участь у виборах до ОТГ. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини