Волинські митники затримали автомобіль, «забитий» цигарками

Волинські митники затримали автомобіль, «забитий» цигарками

У зоні митного контролю пункту пропуску «Доманове», під час поглибленого огляду автомобіля, який намагався в’їхати в Україну смугою руху «зелений коридор», митники виявили влаштовані у транспортному засобі тайники.

Цигарками білоруського виробництва «Магнат» без акцизних марок були вщент набиті бокові двері, лонжерони, порожнини під задніми сидіннями, а також шина запасного колеса (попередньо розрізана). Водієм-контрабандистом виявився громадянин України. Загалом у нього вилучили 450 пачок тютюнових виробів вартістю майже 9 тис. грн.

Відповідно до протоколу про порушення митних правил, складеного посадовими особами Волинської митниці ДФС, чоловіка притягнуть до відповідальності за ст. 483 Митного кодексу України. Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості товару з його конфіскацією.

За влаштування тайників у транспортному засобі у чоловіка також вилучили автомобіль Audi А6, оцінений на близько 140 тисяч гривень. Він теж підлягає конфіскації. Справу передали на розгляд Любомльського районного суду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ДТП на Волині травмували дитину
Наступна новина Курс валют на 25 травня: долар та євро почали рости
Останні новини
Схожі новини